WorkForce

Webdesign, development & SEO

Workforce biedt outsourcing van bekwame en internationale techniekers voor de industrie en de bouwsector. Men kan er terecht voor de beste elektriciens, slijpers, kappers, loodgieters en lassers. Met 80 jaar ervaring in de bouwindustrie hebben ze talloze sterke referenties. 

De uitdaging — een snelle oplossing voor meer leads

Workforce is sterk afhankelijk van nieuwe leads. Ze zijn een fast-moving business en ze willen hun techniekers steeds kunnen inzetten. Daarom was het zeer belangrijk voor hen om snel een oplossing te krijgen.

Hun klanten zijn busy professionals met weinig tijd, het is dus zeer belangrijk dat ze snel de acties kunnen ondernemen die ze willen.

Het resultaat — een duidelijke one-pager

Omdat we zo snel mogelijk een site wilden afleveren kozen we om tijdelijk een one-pager te maken die alle belangrijkste info samenvat, maar toch zeer compleet is. 

Sommige klanten komen op de website terecht na een gesprek met een vertegenwoordiger en anderen komen er organisch terecht, we kozen er dus voor om twee duidelijke call-to-actions te gebruiken. Eén voor koude leads en één voor warme leads. 

In de bouwsector kent iedereen elkaar, het was dus ook belangrijk om hun ijzersterke referenties weer te geven op de site. Social proof werkt vertrouwen op.

Tenslotte is het inherent moeilijk om goede SEO te doen op een one-pager. Daarom was de laadsnelheid zeer belangrijk aangezien zoekmachines daar de dag van vandaag meer dan ooit rekening mee houden. We leverden een website af die binnen de seconde laadt.

“De samenwerking met Minux ging zeer vlot. We zijn zeer tevreden met het resultaat en kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Alexander Beerts — CEO

Wil je zoals WorkForce ook een website die rendeert?

We maken hem voor jou! Laat ons even iets weten.